Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 13:55

Απεργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και βάζει λεωφορεία για Αθήνα

Απεργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και βάζει λεωφορεία για Αθήνα

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Ημερίδα ενημέρωσης για το ασφαλιστικό που απευθύνεται στους εμπόρους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιήσουν σήμερα Κυριακή στις 7.00 το απόγευμα στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων...

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αναφέρει:
«Συνάδελφοι, όλοι μας γνωρίζουμε ότι με το ασφαλιστικό σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που προωθεί η κυβέρνηση, ουσιαστικά θα μπει λουκέτο στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις μας, αφού σε αυτό περιλαμβάνονται δυσβάσταχτα μέτρα και άδικες και βάρβαρες επιβαρύνσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους. Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο εξοντώνει τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, πλήττοντας ευθέως την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τον φαύλο κύκλο που ανοίγει. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε ομόφωνα τα εξής:

- Διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης του εμπορικού κλάδου και όλων των πολιτών της Τριφυλίας, την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 19:00 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον ΗΛΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, οι εμπορικοί σύλλογοι Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών, στο «ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ» Π.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

- Την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του εμπορικού κόσμου της πόλης μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις, της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, συμμεριζόμενοι την αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε.

- Συγκέντρωση την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου από τις 11:30 έως 13:30 και συμβολικό αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου της Κυπαρισσίας (Έπιπλα Λουδάρου)

- Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου με την ναύλωση λεωφορείων. Σημείο αναχώρησης, το πρώην κτήριο ΟΣΕ, στις 7.30 π.μ.
Κρατήσεις θέσεων, στα τηλέφωνα: 694 538 7875 - Καρυτινός Δημήτρης, 697 317 4007 - Ε.Σ. Κυπαρισσίας».