Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:12

Μαθήματα χαρακτικής με τον Τάκη Κατσουλίδη

Μαθήματα χαρακτικής με τον Τάκη Κατσουλίδη

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ (ΠΡΩΗΝ ΝΕΛΕ) 
Ο ίδιος ο καταξιωμένος χαράκτης και ζωγράφος, Τάκης Κατσουλίδης, θα κάνει τα μαθήματα χαρακτικής στο πλαίσιο του νέου επιμορφωτικού προγράμματος που προγραμματίζει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (πρώην ΝΕΛΕ). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του ΚΕΚ, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν τον Απρίλη, στο Μουσείο Χαρακτικής «Τάκης Κατσουλίδης», στη Μεσσήνη…

Στη σχετική ανακοίνωση του ΚΕΚ σημειώνεται ότι «σε συνεργασία με το ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ – «Τάκης Κατσουλίδης», προγραμματίζετα η έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος κατάρτισης με θέμα τη Χαρακτική, στο οποίο εκπαιδευτής θα είναι ο ίδιος ο κ Τάκης Κατσουλίδης. Τα μαθήματα, είναι δωρεάν, θα έχουν συνολική διάρκεια 50 εκπαιδευτικών ωρών, με περίοδο υλοποίησης από 4/4/2016 έως 19/4/2016 και θα υλοποιηθούν στο χώρο του μουσείου στη Μεσσήνη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στα γραφεία του ΚΕΚ στη Καλαμάτα (Νέδοντος 135). Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ανέρχεται στα 25€ ανά άτομο και προκαταβάλλονται από τους καταρτιζόμενους κατά την εγγραφή τους».