Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 16:07

Τρία τα ονόματα, "κλειδώνουν" οι υποψηφιότητες για το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Θερμαίνεται το κλίμα όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φαίνεται ότι θα γίνει δυνατή εκλογική μάχη. Τα προηγούμενα χρόνια τις εκλογές κέρδιζαν ως μοναδικοί υποψήφιοι ή κάνοντας εκλογικό περίπατο ο Περικλής Μαντάς και πιο πριν ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος. Οι υποψηφιότητες φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» και την προεδρία της ΝΟΔΕ θα διεκδικήσουν οι Παναγιώτης Τζαβάρας, Παναγιώτης Σκιαδόπουλος και Νίκος Αλεξανδρόπουλος…

Αρχικά το προβάδισμα φαινόταν να έχει ο Παναγιώτης Σκιαδόπουλος, διευθυντικό στέλεχος στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, που μπήκε και πρώτος απ’ όλους στην κούρσα. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος και ο Παναγιώτης Τζαβάρας, διοικητικός υπεύθυνος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας, ο οποίος όμως φαίνεται ότι ανέπτυξε γρήγορα δυναμική και πλέον η υποψηφιότητά του θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρή. Χθες κυκλοφόρησε ότι ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα και ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Μεσσηνίας, ενώ σήμερα οι πληροφορίες λένε ότι από ώρα σε ώρα θα οριστικοποιήσει την απόφασή του να μπει κανονικά στην κούρσα της εκλογικής μάχης.
Είναι γεγονός ότι το ενδιαφέρον των μελών και στελεχών του κόμματος για τα κομματικά πράγματα έχει αναθερμανθεί στην περιοχή μας, κάτι που είναι θετικό για τη Νέα Δημοκρατία, αν και στα κεντρικά του κόμματος η επιθυμία και κατεύθυνση είναι οι εκλογές να γίνουν χωρίς εντάσεις και αντιπαλότητες, οπωσδήποτε χωρίς να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εσωστρέφεια.
Στ.Μ.