Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 15:56

Τέσσερις υποψηφιότητες για την καλλιτεχνική διεύθυνση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

KALAMATA:21 
Τέσσερις υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στη Φάρις για το έργο του σχεδιασμού του καλλιτεχνικού προγράμματος για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, το 2021. Οι υποψήφιοι καλούνται αύριο, Τετάρτη, στην Καλαμάτα, προκειμένου να δώσουν συνέντευξη στην επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Οι υποψήφιοι είναι…

…η σκηνοθέτρια Έλενα Πέγκα, καλλιτεχνική διευθύντρια του Γραφείου Υποψηφιότητας KALAMATA:21 κατά την προκριματική φάση του διαγωνισμού, η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα, ο καλλιτέχνης Πολύδωρος Καριοφύλλης (Poka-Yio) και η μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα», με έδρα στη Σκόπελο και ιδρυτικά μέλη την Κωνσταντίνα Αγγελέτου και τη Μαρία Ψαρρού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα κληθεί να επιλέξει, βάσει της εισήγησης της επιτροπής αξιολόγησης, τον καλλιτεχνικό ή την καλλιτεχνική διευθύντρια την Παρασκευή το μεσημέρι.
Στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει η επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει τη διαχείριση της διοίκησης του Γραφείου Υποψηφιότητας, για την οποία έχει υποβάλει υποψηφιότητα η εταιρία του Έκτορα Τσατσούλη, εκτελεστικού διευθυντή του Γραφείου μέχρι τώρα.
Στ.Μ.