Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 20:52

Θεομηνία στο Ραψομμάτη, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος από τα νερά, τις πέτρες και τις λάσπες…

φωτό από kafeneio-megalopolis gr φωτό από kafeneio-megalopolis gr

ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Φοβερό νερό έριξε στην Αρκαδία, προκαλώντας ακόμη και το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή της Μεγαλόπολης, ενώ στο ύψος της σήραγγας του Ραψομμάτη εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στον πλημμυρισμένο δρόμο, επιπλέον σημειώθηκαν και κατολισθήσεις. Πάντως τα προβλήματα έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζονται και σιγά σιγά ο δρόμος ξαναδίνεται στην κυκλοφορία…

Ο Μορέας, παραχωρησιούχος του έργου, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του: «Λόγω της εξαιρετικά ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή της Μεγαλόπολης (180 χιλιοστά βροχής σε τρεις περίπου ώρες), η κυκλοφορία στον τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολη - Καλαμάτα έχει διακοπεί, ενώ αντίστοιχα πολύ σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο.
Οι δυνάμεις του ΜΟΡΕΑ, σε συνεργασία με την Τροχαία και την Πυροσβεστική, βρίσκονται στο σημείο από την αρχή των φαινομένων και η κυκλοφορία αναμένεται να ομαλοποιηθεί σταδιακά. Συνιστούμε στους μετακινούμενους να οδηγούν προσεκτικά και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και του προσωπικού του ΜΟΡΕΑ».