Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 21:03

Πρωτοβουλία Μάκαρη για επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα

Πρωτοβουλία Μάκαρη για επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα

ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΚΤΕΛ 
Συνάντηση και συζήτηση για τη δυνατότητα επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα, είχαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινότητας και της διοίκησης ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας, οι οποίοι και συμφώνησαν να υποβάλουν κοινό σχετικό αίτημα στο Δήμο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλη Μάκαρη, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου που έκανε η παράταξή του…

Ειδικότερα, στο δελτίο Τύπου σημειώνεται: «Με πρωτοβουλία του Μανώλη Μάκαρη, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας και του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Βέργας με τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ με σκοπό την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα. Η συνάντηση είχε θετικό αποτέλεσμα καθώς αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάθεση σχετικού αιτήματος προς το Δήμο Καλαμάτας.
Μετά την επιτυχή επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η δημοτική μας  παράταξη συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με σκοπό την δημιουργία ενός δικτύου αξιόπιστης αστικής συγκοινωνίας  που θα καλύπτει όλες τις συνοικίες της πόλης».