Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 22:19

ΝΟΔΕ Ν.Δ.: Να βγάλει ο κ. Κατρούγκαλος γραβάτα και μαντηλάκι και να έρθει στους πληγέντες…

ΝΟΔΕ Ν.Δ.: Να βγάλει ο κ. Κατρούγκαλος γραβάτα και μαντηλάκι και να έρθει στους πληγέντες…

"ΝΤΡΟΠΗ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
Απάντηση στη δήλωση του υπουργού Εργασίας και βουλευτή Μεσσηνίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, που, υιοθετώντας δήλωση της δημοτικής αρχής, ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και η Περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκαν σε αίτημα για τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων στην Καλαμάτα, εξέδωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΟΔΕ ΝΔ σημειώνει ότι η λέξη ντροπή είναι η μόνη απάντηση στον υπουργό, τον οποίο επιπροσθέτως καλεί να βγει από το υπουργικό του γραφείο και να έρθει στην Καλαμάτα να μιλήσει στους πληγέντες…

Η σχετική γραπτή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ έχει ως εξής: «Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάει ο κ. Κατρούγκαλος για τη Μεσσηνία και την προηγούμενη κυβέρνηση. Θα του προτείναμε, αντί των ανούσιων μικροπολιτικών δηλώσεων, να κάνει τον κόπο να βγει από το γραφείο του, να βγάλει τη γραβάτα και το μαντηλάκι στο πέτο και να έρθει μια βόλτα στην εκλογική του περιφέρεια, να συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους πληγέντες και να τους εξηγήσει τι έχει κάνει αυτός για τη Μεσσηνία εδώ και δύο χρόνια, πέρα από το να κόβει συνεχώς τους μισθούς και τις συντάξεις ως αρμόδιος Υπουργός. 
Εκτός και αν θεωρεί ότι η υλοποίηση χρηματοδοτήσεων που είχε δεσμεύσει η προηγούμενη κυβέρνηση για την Καλαμάτα αποτελούν δικό του επίτευγμα και όχι υποχρέωσή του.
Ντροπή, είναι η μόνη απάντηση στις δηλώσεις του».