Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 12:30

Στρατός, Δήμος και Μορέας καθαρίζουν την πλαζ της Καλαμάτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΙΚΑ 
Τμήμα του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, από το Λουτράκι, ήρθε σήμερα στην Καλαμάτα με μηχανήματα και συμμετέχει στον καθαρισμό της πλαζ της πόλης από τον τεράστιο όγκο καλαμιών, κορμών και διαφόρων άλλων φερτών υλικών που κατέβασαν οι χείμαρροι και τα νερά της βροχής…

Η πλαζ, που ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τους ρυθμούς της, θα καθαριστεί σε όλο το πλάτος της από τα «Βραχάκια» μέχρι το «Φιλοξένια».PLAZ_KATHARISMOS_KALAMATA.JPGΗ συμμετοχή του στρατού στην προσπάθεια καθαρισμού της πόλης αποφασίστηκε χθες τη νύχτα, σε επαφές του Δήμου Καλαμάτας με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμένο και άλλα κυβερνητικά στελέχη.
Από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού ήρθαν στην Καλαμάτα τρία ανατρεπόμενα οχήματα, ένας φορτωτής, ένα συνοδευτικό όχημα με έναν αξιωματικό, εφτά υπαξιωματικούς και τρεις οπλίτες.
Στον καθαρισμό της πλαζ συμμετέχουν και οχήματα της κοινοπραξίας «Μορέας» αλλά και του Δήμου. Ένα κομμάτι της πλαζ καθαρίζεται από εργολάβο.
PLAZ_STRATOS.JPGΤην επιχείρηση καθαρισμού της πλαζ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, με συνεργάτες του.
Στ.Μ.