Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 18:54

Στις 15 Οκτώβρη αρχίζουν τα έργα ανάπλασης στο υπόλοιπο της Αριστομένους

ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ 
Στις 15 Οκτώβρη έχει προγραμματιστεί η έναρξη των έργων για την ανάπλαση στο υπόλοιπο της Αριστομένους, από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Ο Δήμος συγκάλεσε σύσκεψη με τους επαγγελματίες της Αριστομένους προκειμένου να επιτευχθεί συνεννόηση και οι εργασίες να περιορίσουν τη μικρότερη δυνατή όχληση στην επαγγελματική τους δραστηριότητα…

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα των εργασιών που συμφωνήθηκε, πρώτα θα γίνουν οι εργασίες στο ανατολικό πεζοδρόμιο της Αριστομένους και από τον Γενάρη θα συνεχιστούν στο δυτικό πεζοδρόμιο μέχρι τα όρια της σιδηροδρομικής γραμμής.
Ειδικότερα, στην πρώτη φάση θα γίνουν εργασίες στο ανατολικό πεζοδρόμιο από το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων μέχρι την οδό Αριστοτέλους, μετά από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι την οδό Βασ. Σοφίας, ακολούθως από την οδό Βασ. Σοφίας μέχρι την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, στη συνέχεια από την Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι τη Σωκράτους και τέλος από τη Σωκράτους μέχρι την Πραξιτέλους.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, «επήλθε πλήρης συνεννόηση (σ.σ. μεταξύ του Δήμου και των επαγγελματιών της Αριστομένους) για την παρέμβαση, ώστε να υπάρξει η πιο μικρή όχληση των επιχειρήσεων της περιοχής. Συμφωνήθηκε, δε, να είναι η συνεργασία διαρκής για όλο το χρονικό διάστημα υλοποίησης του έργου.
Υπενθυμίζεται πως οι επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή πραγματοποίησης της ανάπλασης θα απαλλαγούν από τα τέλη χρήσης δημοτικού χώρου, από την 1η Οκτωβρίου 2016 και για ένα έτος».