Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 17:20

"Τα μάζεψε" η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από το Διοικητήριο

"Τα μάζεψε" η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από το Διοικητήριο

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
Εκτός λειτουργίας θα είναι αύριο, Πέμπτη και την Παρασκευή η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας, λόγω της μετακόμισή της από το Διοικητήριο στο νέο Δημαρχείο. Την άλλη εβδομάδα μετακομίζει και η Πολεοδομία, το αρχείο της οποίας ωστόσο θα παραμείνει για τους επόμενους μήνες στο Διοικητήριο, διότι στο νέο Δημαρχείο δεν υπάρχει χώρος…

Το αρχείο της Πολεοδομίας θα μεταφερθεί στο κτίριο της Καρδιολογικής Κλινικής, το οποίο ανακατασκευάζεται προκειμένου να λειτουργήσει από το Δήμο για τις δημοτικές αλλά και τις εθελοντές δομές υγείας και πρόνοιας. Το κτίριο θα είναι έτοιμο στους επόμενους έξι με δέκα μήνες και τότε θα γίνει η μεταφορά του αρχείου της Πολεοδομίας.
Από το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει σύντομα η κατασκευή πεζόδρομου και ποδηλατόδρου παραπλεύρως της σιδηροδρομικής γραμμής, για την εύκολη μετάβαση των πεζών από το κέντρο της πόλης στο νέο Δημαρχείο. Επιπλέον ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν επιβεβαιώθηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι με τη μεταφορά του Δημαρχείου στο παλιό Νοσοκομείο θα επιβαρυνόταν περαιτέρω ο κυκλοφοριακός φόρτος της λεωφόρου Αθηνών.