Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 16:06

Φεύγει το ΚΕΠ από το Διοικητήριο για το Δημαρχείο της Αριστομένους

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 
Μέχρι τις 10 Νοέμβρη το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλαμάτας, που μέχρι τώρα λειτουργεί στο ισόγειο του Διοικητηρίου, θα έχει μεταφερθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου του πεζόδρομου της Αριστομένους. Αυτό δήλωσε στην KalamataJournal ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που το πρωί επισκέφθηκε το ΚΕΠ και συζήτησε για τη διαδικασία της μετακόμισης…

Στο ισόγειο του Δημαρχείου της Αριστομένους, το οποίο έχει εκκενωθεί μετά από τη μετακόμιση των Υπηρεσιών που λειτουργούσαν εκεί στο νέο Δημαρχείο της λεωφόρου Αθηνών, γίνονται εργασίες συντήρησης και επισκευής, προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί σε λίγο καιρό το ΚΕΠ.
Στο Διοικητήριο έχει μείνει ελεύθερος πλέον ολόκληρος σχεδόν ο 1ος όροφος, στον οποίο λειτουργούσε η Τεχνική Υπηρεσία, που μεταφέρθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας στο νέο Δημαρχείο. Στο Διοικητήριο λοιπόν θα μεταφερθεί η Διεύθυνση Μεταφορών, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, η οποία δεν θα χρειάζεται πλέον να καταβάλλει ενοίκιο και να επιβαρύνει γι’ αυτή τη δαπάνη τον κρατικό προϋπολογισμό. Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, ίσως και του Δημοσίου, που στεγάζονται ακόμη σε ιδιωτικά κτίρια, θα μεταφερθούν και στους υπόλοιπους χώρους του Διοικητηρίου που θα απελευθερωθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου που φεύγουν για το νέο Δημαρχείο, όπως ο μισός τρίτος όροφος (φεύγει η Πολεοδομία του Δήμου) και το μισό περίπου ισόγειο (θα φύγει σε λίγους μήνες η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου για την παλιά Καρδιολογική Κλινική, η ανακατασκευή της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη).
Στ.Μ.