Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 02:28

«Σύγκρουση και ανατροπή, όχι διαπραγμάτευση και υποταγή!»

Αντώνης Δραγανίγος και Χριστίνα Λαδά Αντώνης Δραγανίγος και Χριστίνα Λαδά

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Να μην υποκύψει ο λαός στους εκβιασμούς και την προσπάθεια εκφοβισμού, αλλά να ενισχύσει πιο αποφασιστικά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη ρήξη με το κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό, τόνισε χθες το βράδυ ο Αντώνης Δραγανίγος, κατά την προεκλογική εκδήλωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή, στους Αγίους Αποστόλους.

Ο ομιλητής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημείωσε ότι οι δυνάμεις του μνημονίου έχουν πανικοβληθεί και επιστρατεύουν κάθε εκβιασμό για να εξαναγκάσουν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν και πάλι το χρεοκοπημένο σύστημά τους. Ανέφερε ότι με έναν αντικομμουνισμό πολλών δεκαετιών πριν, προσπαθούν να χτυπήσουν τις δυνάμεις της αριστεράς και να εγκλωβίσουν τον κόσμο. Ζήτησε την άμεση μονομερή κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, τη δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία.
Ο Αντώνης Δραγανίγος αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αναδιπλώνεται συνεχώς από τις θέσεις του και μετατοπίζεται προς τη θέση της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Για το δε ΚΚΕ ανέφερε ότι παραπέμπει τα πάντα στη λαϊκή εξουσία και αφήνει εκτεθειμένο τον εργαζόμενο στην επίθεση της αστικής τάξης.
Υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μεσσηνία είναι οι Ευστάθιος Γιακουμής τεχνικός υπολογιστών, Παρασκευάς Διονυσόπουλος αγρότης, Δήμητρα Καλαντζή ιατρός, Γαρυφαλλιά Καπετανάκη φιλόλογος, Παναγιώτης Κάτσαρης γεωπόνος, Δονάτος Νίκου φιλόλογος, Γιώργος Τζαμουράνης τοπογράφος μηχανικός.
Στ.Μ.