Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 11:02

“To Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα”

“To Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα”

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας «χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν την Τρίτη το κέντρο της Αθήνας, αλλά και άλλων πόλεων, σπάζοντας στο δρόμο την τρομοκρατία και αμφισβητώντας μαχητικά τις κόκκινες γραμμές που έστησε η κυβέρνηση για να προστατέψει τον εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Μπ. Ομπάμα»...

Ακόμη, καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «που, ακολουθώντας τους προκατόχους της, προσπάθησε να μετατρέψει την Αθήνα σε νεκρή πόλη και εντέλει επιστράτευσε τα ΜΑΤ, το ξύλο και τα χημικά για να διαλύσει τις διαδηλώσεις. Η καταστολή είναι πια μόνιμος συνοδοιπόρος της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή μιας πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό και οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες, υποταγμένη στα ιμπεριαλιστικά κέντρα».

Τέλος, η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου σήμερα Πέμπτη, στις 6.00 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, «για να κλιμακώσουμε τους αγώνες, για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου».