Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 16:03

Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, όχι στην απεργία, η Ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών-εμπόρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΕΒΕΣΜ 
Δεν συμμετέχουν οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι στην απεργία της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη, καλούνται όμως να λάβουν μέρους στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για το μεγαλύτερο βάθεμα της ύφεσης. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας,…

…«το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή του, εκτίμησε την κατάσταση όπως έχει διαµορφωθεί στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης και αποφάσισε την πραγµατοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων µε συγκεντρώσεις και πορείες διαµαρτυρίας την Πέµπτη 8 ∆εκεµβρίου 2016 στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, για να διατρανώσει την αντίθεσή της στα προωθούµενα µέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές που βαθαίνουν ακόµα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγµατική οικονοµία και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες µικροµεσαίους, ελεύθερους επαγγελµατίες, έµπορους, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούµενους, εργαζόµενους, συνταξιούχους και άνεργους.
Η Οµοσπονδία Επαγγελµατιών, Βιοτεχνών και Εµπορικών Σωµατείων Νοµού Μεσσηνίας καλεί όλα τα σωµατεία µέλη της και µη, να συµµετάσχουν στις προγραµµατισµένες, κατά τόπους συγκεντρώσεις και πορείες διαµαρτυρίας. Τα σωµατεία – µέλη, µπορούν καθηµερινά να παραλαµβάνουν το σχετικό έντυπο υλικό από τα γραφεία της Οµοσπονδίας. Χώρος εκκίνησης: Εργατικό Κέντρο Καλαµάτας, Πέµπτη 8 ∆εκεµβρίου 2016 και ώρα 10:30 πρωινή».