Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 20:40

Ποδηλατόδρομος προς το νέο Δημαρχείο δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή

Ποδηλατόδρομος προς το νέο Δημαρχείο δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή

ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΔΟΝΤΟΣ 
Πιο γρήγορη και ασφαλής γίνεται η κίνηση από το κέντρο της Καλαμάτας προς το νέο Δημαρχείο και αντίστροφα για όσους χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους ποδήλατο. Ξεκίνησε λοιπόν η κατασκευή ποδηλατόδρομου από την Αρτέμιδος προς το νέο Δημαρχείο, δίπλα από τη σιδηροδρομική γραμμή…

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε σήμερα ότι πάρα πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η κατασκευή ποδηλατόδρομου από το Δημαρχείο της Αριστομένους στη μαρίνα κατά μήκος της Νέδοντος. Διευκρινίζεται πάντως, όπως έχει αποκαλύψει η KalamataJournal, ότι η όχθη του Νέδοντα στην οποία θα κατασκευαστεί ο ποδηλατόδρομος προς τη μαρίνα, εμφανίζεται στα κτηματολογικά έγγραφα ως αγνώστου ιδιοκτήτη. Θα εκτελεστεί δηλαδή ένα έργο σε επιφάνεια που τυπικά δεν ανήκει στο Δήμο Καλαμάτας διότι ακόμη δεν έχει φροντίσει να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία στο κτηματολόγιο.
Από το Δήμο ανακοινώθηκε επίσης ότι γίνεται «σκυροδέτηση πεζοδρομίου στην οδό Ψαρών, δυτικά του προβλήτα του λιμένα. Ο συγκεκριμένος χώρος θα χρησιμοποιηθεί και για τη διέλευση του ποδηλατόδρομου, ο οποίος θα έρχεται από δυτικά και από την οδό Σαλαμίνος».
Στ.Μ.