Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 10:29

Στο χώρο του, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο ολοκαίνουργιος στεφανιογράφος

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ 
Εγκαταστάθηκε στο χώρο του, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ο ολοκαίνουργιος στεφανιογράφος που έρχεταιο να υποστηρίξει σημαντικά τις προσπάθειες των γιατρών για την προστασία της ζωής ασθενών με σοβαρά καρδιαγγειακά νοσήματα. Η προμήθεια του στεφανιογράφου κόστισε 500.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε από χορηγίες των Ιδρυμάτων Σταύρου Νιάρχου, Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια…

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση τονίζει ότι ο νέος στεφανιογράφρος «προσθέτει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα καλά οργανωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα τελευταία 5,5 χρόνια ουσιαστικής και παραγωγικής λειτουργίας το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1.200 στεφανιογραφίες και 260 αγγειοπλαστικές επεμβάσεις».
Ο δε διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σε γραπτή του δήλωση σημειώνει: «Σήμερα είναι μία σημαντική στιγμή για το Νοσοκομείο μας. Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη και τις βαθιές μου ευχαριστίες και στα τρία ιδρύματα Σταύρου Νιάρχου-Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια –Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνστακοπούλου για αυτή τη μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ενέργειες που αντανακλούν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης και σου θυμίζουν με το πιο καθαρό τρόπο ότι δεν έχει χαθεί η Ελπίδα και η Αισιοδοξία για ένα καλύτερο κόσμο.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ.Χρυσόστομο για την μεγάλη του συμβολή στην ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς. Από πλευράς μας, ως Διοίκηση, διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φθάσουμε ψηλά. Εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι. Το Υγειονομικό κέντρο της περιφέρειας Πελοποννήσου».