Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 18:26

Αγωνιώδης έκκληση να μην κλείσει τώρα η Σιδηροδρομικού Σταθμού

Αγωνιώδης έκκληση να μην κλείσει τώρα η Σιδηροδρομικού Σταθμού

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Εκκλήσεις στη δημοτική αρχή να αναλογιστεί τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, απευθύνουν οι επαγγελματίες της Σιδηροδρομικού Σταθμού και ειδικότερα του τμήματος από τη Μητροπέτροβα μέχρι την Κροντήρη, ζητώντας να μην κλείσει τώρα ο δρόμος για τα έργα της αποχέτευσης ομβρίων, τα οποία εντάσσονται στο έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες από τους επαγγελματίες, που υπογραμμίζουν ότι ήδη έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα από τον αποκλεισμό της πλατείας και τον τσίγκινο φράχτη που έχει τοποθετηθεί μετά τη Σιδηροδρομικού Σταθμού. Εφόσον, όπως τονίζουν, η Σιδηροδρομικού Σταθμού κλείσει τώρα και ο τσίγκινος φράχτης μεταφερθεί μπροστά στα μαγαζιά τους, αυτό θα σημάνει την οριστική καταστροφή τους.
Με παρέμβαση που έχουν κάνει, ζητούν το έργο στη Σιδηροδρομικού Σταθμού να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, γιατί τότε η κίνηση είναι μειωμένη και η ζημιά που θα υποστούν θα είναι οπωσδήποτε μικρότερη.
Η δημοτική αρχή θα απαντήσει στο αίτημα τις αμέσως επόμενες ημέρες, αν και σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό, η Σιδηροδρομικού Σταθμού θα κλείσει αμέσως μετά την ασφαλτόστρωση της Αριστομένους, που θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Στ.Μ.