Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 01:17

Στην Καλαμάτα απόψε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ REX 

Η ευκαιρία να θέσουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Καλαμάτα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναμένεται ότι θα δοθεί απόψε σε αθλητικούς παράγοντες και αθλητές, στην ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και τον συντονιστή του Αθλητικού Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Γάσια. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο REX και θα ξεκινήσει στις εφτά το απόγευμα…

SYNADINOS1.jpgΌπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, «το άνοιγμα στην κοινωνία, ο συνεχής διάλογος και η ανάληψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων, αποτελούν τα συστατικά στοιχεία του Αθλητικού Τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο του απολογισμού της μέχρι τώρα πορείας καθώς και των μελλοντικών κινήσεων, το συντονιστικό του Αθλητικού Τμήματος της Ν. Ε. Μεσσηνίας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση, τηΔευτέρα 22 Μαΐουκαιώρα 19.00στοΞενοδοχείοREXστην πόλη της Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Γ.Γ. ΑθλητισμούΙούλιος Συναδινόςκαι ο συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Γιώργος Γάσιας.

Τολμάμε, Συζητάμε, Προχωράμε με γνώμονα τα πολλαπλασιαστικά οφέλη του υγιούς Αθλητισμού».