Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 13:04

Η Ν.Δ. επιστρατεύει και τα παλιά στελέχη "στη δύσκολη πορεία προς τις εκλογές"

Η Ν.Δ. επιστρατεύει και τα παλιά στελέχη "στη δύσκολη πορεία προς τις εκλογές"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Στο πλαίσιο της σύστασης, από τη Νέα Δημοκρατία, νέου Τομέα στο κόμμα, που απαρτίζεται από πρώην προέδρους των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών και των Δημοτικών Οργανώσεων, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας κάλεσε σύσκεψη με όλους τους διατελέσαντες προέδρους. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση εξέδωσε η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης, Αγγελική Σκλήκα, στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση για την ανάγκη συστράτευσης νέων και παλιών στελεχών στον πολιτικό αγώνα της παράταξης…

Untitled-2.jpgΕιδικότερα, η Αγγελική Σκλήκα στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκαν τα θέματα που αφορούν την οργανωτική δομή της τοπικής μας οργάνωσης στη βάση που πρόσφατα ο Προέδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε, ενώπιον των στελεχών της παράταξης μας.
Με δεδομένη την σύσταση του νέου Τομέα πρώην Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο σε κεντρικό επίπεδο, στη συνεδρίαση εκλήθησαν και συμμετείχαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας. Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, καθώς και για την ανάγκη συστράτευσης νέων και παλιών στελεχών στον καθημερινό πολιτικό αγώνα της παράταξής μας.
Στη δύσκολη αυτή πορεία προς τις εκλογές, η ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαμάτας δηλώνει έτοιμη, έχοντας και την βοήθεια από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει σε κρίσιμες θέσεις στο παρελθόν. Η συντονισμένη δραστηριοποίηση και η αξιοποίηση της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας τους μπορούν να βοηθήσουν την Νέα Δημοκρατία στην πορεία της για την εξουσία».