Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 14:16

Ο Καμπόσος ισχυρίζεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας λέει ψέματα για τα σκουπίδια

Ο Καμπόσος ισχυρίζεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας λέει ψέματα για τα σκουπίδια

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ 
Διάγγελμα προς τους δημότες του έκανε διαδικτυακά σήμερα ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών (και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου) Δημήτρης Καμπόσος, ζητώντας τη δυναμική υποστήριξή τους στον αγώνα που τόνισε ότι κάνει ώστε να μην πληρώνει ο κόσμος πανάκριβα τη διαχείριση των απορριμμάτων. Είπε ότι γίνεται πόλεμος εναντίον του επειδή χάλασε το πανηγύρι όσων υποστηρίζουν τη λύση της ΤΕΡΝΑ, λύση που υποστήριξε ότι θα κοστίσει στους δημότες τρεις φορές ακριβότερα σε σχέση με την τοπική διαχείριση. «Θα μπορούσαμε και εμείς… Και καταλαβαίνετε τι λέω…. Θα μπορούσαμε…. Θα μπορούσαμε να μη τα βάλουμε με τα συμφέροντα. Να είμαστε φίλοι...» είπε υπαινικτικά ο Δημήτρης Καμπόσος, ενώ στο διάγγελμά του μίλησε και για το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, υποστηρίζοντας ότι είναι «ψέματα» οι αναφορές του ότι η τοπική διαχείριση κοστίζει ακριβά. Ειδικότερα σχολίασε για το δήμαρχο Καλαμάτας: «Ψέματα λέγανε ότι είναι ακριβές οι διαχειρίσεις. Ποιες αυτές που έλεγε ο Νίκας ότι είναι ακριβές οι διαχειρίσεις στην Καλαμάτα. Αυτές που έλεγε ο δήμαρχος Καλαμάτας ότι είναι ακριβές οι διαχειρίσεις και τις έκανε ακριβές ο ίδιος. Που πήγε να κάνει διαγωνισμό με μία εταιρία. Δηλαδή πρέπει να απολογηθώ εγώ γιατί έκανα διαγωνισμό με οχτώ εταιρίες και έβγαλα μειοδότη με το 1/5, λιγότερο, με ¼ της τιμής που δίνει αυτή τη στιγμή η ΤΕΡΝΑ. Και τα μισά απ’ ό,τι δίνει η Καλαμάτα»…

Ο Δημήτρης Καμπόσος τις περισσότερες προσωπικές αναφορές έκανε για τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσσο Χειβιδόπουλο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Κερδίζουμε 1.600.000 ευρώ το χρόνο εάν δεν μπούμε στη διαδικασία της ΤΕΡΝΑ και κάνουμε τη δική μας, στο χώρο μας που είναι αδειοδοτημένος, που έχουμε όλες μας τις αδειοδοτήσεις να προχωρήσουμε. Και μάχονται ακόμα να μας δέσουν στο άρμα τους από πίσω και να μας τραβάνε, Χειβιδόπουλοι και οι υπόλοιποι άλλοι. Επώνυμα καταγγέλλω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συνετιστούν. Στο Δήμο Άργους-Μυκηνών υπάρχει εκλεγμένος δήμαρχος, εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτω τα χέρια από το Δήμο Άργους Μυκηνών, τελεία και παύλα. Δεν ανεχόμαστε τάχα μου τάχα μου κάποιους να ασχολούνται με τα δικά μας. Τελεία!».

Σε ό,τι αφορά το κάλεσμα προς τους δημότες του ο Δημήτρης Καμπόσος σημείωσε: «Επειδή ακούω γύρω μου πράγματα, ενημερώστε όλο τον κόσμο. Είστε υποχρεωμένοι να τους ενημερώσετε γιατί θα πονέσει η τσέπη σας πολύ, πάρα πολύ θα πονέσει η τσέπη σας, θα πονέσει υπερβολικά. Αγωνιζόμαστε στο Δήμο μας για να μη σας πιάσουν και να μην μας πιάσουν βέβαια κορόιδα. Θα μπορούσαμε και εμείς… Και καταλαβαίνετε τι λέω... Θα μπορούσαμε… Θα μπορούσαμε να μη τα βάλουμε με τα συμφέροντα. Να είμαστε φίλοι. Θα ήταν ωραίο όμως αυτό; Θα κοιταζόμασταν ωραία στον καθρέπτη; Ακολουθήσαμε έναν άλλο δρόμο. Γι’ αυτό το δρόμο λοιπόν εσείς θα πρέπει να μένετε απαθείς; Γι’ αυτό λοιπόν να ξαναβάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Πάρτε τον αγώνα στην πλάτη σας, ο κάθε ένας από εσάς που ακούει αυτό το πράγμα και εξηγήστε στους άλλους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά αυτά τα πράγματα ότι εδώ έχει παιχτεί ένα μεγάλο παιχνίδι που τους το χάλασε ο Δήμος Άργους Μυκηνών. Ο Καμπόσος του χάλασε το πανηγύρι και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δαγκώνουν τις αλυσίδες τους από την τρέλα που τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι, συνεπεία ότι πλέον αποκαλύφθηκαν όλα τα σχέδιά τους. 29,45 ευρώ, με το ΦΠΑ και με τα θαυτικά του υπολείμματος πηγαίνουμε 45 ευρώ. Και από την άλλη μεριά ζητάνε 120 ευρώ, που είναι ακόμη τρεις φορές, τριπλάσιο το ποσό περίπου».
Στ.Μ.