Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 19:52

"Αντίο" Κασιούμη από το Φεστιβάλ Χορού κυρίως όμως από τη Σχολή Χορού!

"Αντίο" Κασιούμη από το Φεστιβάλ Χορού κυρίως όμως από τη Σχολή Χορού!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 
Μετά τον Διονύση Μαλλούχο από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, τη Βίκυ Μαραγκοπούλου από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Χορού και η Κατερίνα Κασιούμη ανακοίνωσε στο δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, τηλεφωνικά μάλιστα, τη παραίτησή της από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Χορού και της Σχολής Χορού, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, όπως σημειώνει ο Δήμος. Η σύμβασή της με το Φεστιβάλ Χορού έτσι κι αλλιώς έληγε, το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι η Σχολή Χορού, η οποία κινδυνεύει σοβαρά να βρεθεί σε χαμηλό επίπεδο, αν και από καιρό διατυπώνονται αμφιβολίες για το αν διατηρείται ακόμη ψηλά…

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε σχετικά με τη νέα παραίτηση: «Παραιτήθηκε η Κατερίνα Κασιούμη, Διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Την παραίτησή της ανακοίνωσε τηλεφωνικά στο Δήμαρχο, επικαλούμενη προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Η παραίτηση θα υποβληθεί και γραπτώς και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Η κυρία Κασιούμη εξέφρασε ευχαριστίες προς το Δήμαρχο και αυτός την ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Άμεσα κινούνται οι διαδικασίες για την πρόσληψη νέας Διευθύντριας για τη Σχολή και το Φεστιβάλ, κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο».