Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:19

Είσοδος στο πλήρως προσβάσιμο για αμέα Δημαρχείο με αναπηρικό αμαξίδιο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Με το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό του αμαξίδιο έφτασε μέχρι το γραφείο του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα, στον 3ο όροφο του νέου Δημαρχείο, ο Αθανάσιος Ξυπόλητος. Τον επισκέφθηκε αφενός για τον προσκαλέσει σε έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας με έργα που έχουν δημιουργήσει άτομα με αναπηρία και αφετέρου για να τον ευχαριστήσει επειδή το νέο Δημαρχείο είναι πλήρως προσβάσιμο και από τα άτομα με κινητικά προβλήματα…

Σημειώνεται σχετικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καλαμάτας: «Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Ξυπόλυτος και έφθασε με το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό του αμαξίδιο μέχρι το γραφείο του Δημάρχου. Ο Αθ. Ξυπόλυτος επέδωσε στον Π. Νίκα πρόσκληση του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας, σε έκθεση με έργα ζωγραφικής και χειροτεχνίας των συνανθρώπων μας με αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.30.

Επίσης, ο κ. Ξυπόλυτος συνεχάρη το Δήμαρχο για το γεγονός ότι το νέο Δημαρχείο είναι πλήρως προσβάσιμο για τα Άτομα με Αναπηρία και τον ευχαρίστησε για την εν γένει ευαισθησία και μέριμνά του γι' αυτή την ομάδα συμπολιτών μας».