Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 22:34

"Λαϊκά φροντιστήρια αλληλεγγύης" από Σωματεία του ΠΑΜΕ

"Λαϊκά φροντιστήρια αλληλεγγύης" από Σωματεία του ΠΑΜΕ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για τη μόρφωση των παιδιών τους, καλούν Σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ προκειμένου να τα γράψουν στα Λαϊκά Φροντιστήρια Αλληλεγγύης…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα φροντιστήρια διοργανώνονται από το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα και τα Σωματεία Οικοδόμων και Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μιλήσουν με την κ. Δήμητρα καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 6946561150.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει στην Καλαμάτα το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Τα σωματεία που παίρνουν αυτή την πρωτοβουλία γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια για να μάθουν γράμματα τα παιδιά της, τα υπέρογκα ποσά που δίνει σε φροντιστήρια, αναλώσιμα κλπ. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να βοηθήσουμε και έμπρακτα τα παιδιά στον μεγάλο αγώνα που δίνουν. Κάνουμε πράξη το σύνθημα "ένας για όλους και όλοι για έναν".

Καλούμε όλους τους γονείς, είτε είναι μέλη των σωματείων αυτών είτε όχι, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στα μαθήματα.

Καλούμε όλους τους άνεργους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές καθηγητικών σχολών αλλά και τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο και δική τους υπόθεση».