Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 18:36

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τέσσερις υπουργοί στα εγκαίνια!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τέσσερις υπουργοί στα εγκαίνια!

ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Ίσως η ευτυχέστερη ημέρα της μακράς του θητείας ως δημάρχου Καλαμάτας θα είναι η Παρασκευή για τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του νέου Δημαρχείου έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τέσσερις υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και άλλους κυβερνητικούς και πολιτικούς παράγοντες…

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα και όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας. Θα παρευρεθούν ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και άλλα κυβερνητικά στελέχη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες κ.λπ.

Εν όψει των εγκαινίων, στο νέο Δημαρχείο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου, πολλών νέων φυτεύσεων (θα φυτευθούν περί τα 100 δένδρα), επέκτασης των δικτύων άρδευσης, συντήρησης του πρασίνου κ.λπ.».