Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 17:55

Λυπάται η ΔΕΥΑΚ για το ατύχημα, θα τιμωρηθεί ο εργολάβος

Λυπάται η ΔΕΥΑΚ για το ατύχημα, θα τιμωρηθεί ο εργολάβος

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ «ΠΑΓΙΔΑ» 
Αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε το μεσημέρι, για τον τραυματισμό που υπέστη στο πρόσωπο η Μαρία Λουίζα Κωστέα, όταν έπεσε σε «παγίδα», όπως χαρακτηρίστηκε η πρόχειρη και κακή αποκατάσταση του πεζοδρομίου, μετά από παρέμβαση εργολάβου της ΔΕΥΑΚ, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος, απαντώντας στην αναφορά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλη Μάκαρη, τόνισε ότι στο σημείο του ατυχήματος έγινε παρέμβαση από εργολάβο η οποία όμως αποκαταστάθηκε ελλιπώς, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Βεργόπουλος είπε ότι θα επιβληθεί παραδειγματική ποινή και καταλογισμός στον εργολάβο…

Ο Μανώλης Μάκαρης τόνισε ότι το ατύχημα αυτό της γυναίκας που περπατούσε αναδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στην Καλαμάτα σχετικά με τη μη ασφαλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται πεζοδρόμια της πόλης. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να φροντίσει ώστε τα πεζοδρόμια να γίνουν ασφαλή, ενώ σχολίασε επίσης ότι από το Δήμο Καλαμάτας δεν εκφράστηκε ούτε μια συγνώμη προς την τραυματία, κάτι όμως που σημείωσε ότι έκανε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί της.

Ο Δημήτρης Βεργόπουλος από την πλευρά του εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό της γυναίκας, ενώ σημείωσε ότι η ΔΕΥΑΚ αποτυπώνει πλέον και ψηφιακά όλες τις παρεμβάσεις στις οποίες προβαίνει ώστε να έχει τη δυνατότητα του απόλυτου ελέγχου.
Στ.Μ.