Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 18:40

Σε 14 διαφορετικές περιοχές της Μεσσηνίας κάλπες για τον επικεφαλής της κεντροαριστεράς

Σε 14 διαφορετικές περιοχές της Μεσσηνίας κάλπες για τον επικεφαλής της κεντροαριστεράς

ΨΗΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΧΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΟΧΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
Η ώρα της δοκιμασίας για το εγχείρημα της ένωσης των πολιτικών φορέων της κεντροαριστεράς έφτασε, καθώς από τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής θα κριθεί και η προοπτική του. Στη Μεσσηνία κάλπες θα λειτουργήσουν σε 14 διαφορετικές περιοχές. Ο κόσμος που θα προσέλθει στις κάλπες καλείται να επιλέξει τον επικεφαλής του ενιαίου φορέα ανάμεσα στους εννέα υποψηφίους: Φώφη Γεννηματά, Γιώργο Καμίνη, Σταύρο Θεοδωράκη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Ραγκούση, Απόστολο Πόντα, Δημήτρη Τζιώτη Και Κωνσταντίνο Γάτσιο…

Ειδικότερα, οι κάλπες θα λειτουργήσουν στο Δήμο Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Στο Δήμο Δυτικής Μάνης στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης. Στο Δήμο Μεσσήνης στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, στο Δημαρχείο του Πεταλιδίου και στο Δημαρχείο της Ανδρούσας. Στο Δήμο Οιχαλίας στο Δημαρχείο του Μελιγαλά. Στο Δήμο Πύλου-Νέστορος στο Δημαρχείο της Πύλου, στο Δημαρχείο του Βλαχόπουλου, στο Δημαρχείο της Κορώνης και στο Δημαρχείο της Χώρας. Στο Δήμο Τριφυλίας στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, στη Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων, στο Δημαρχείο των Φιλιατρών και στο Δημαρχείο του Κοπανακίου.

Οι εκλογείς για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και να συμπληρώσουν και υπογράψουν τη σχετική αίτηση-δήλωση, ενώ θα χρειαστεί να καταβάλουν ποσό 3 ευρώ που θα διατεθεί για την κάλυψη της δαπάνης για τη διενέργεια της ψηφοφορίας. Όσοι θελήσουν μπορούν να εγγραφούν και μέλη του νέου φορέα, ενώ για να ψηφίσει κάποιος και στο δεύτερο γύρο, εφόσον υπάρξει, θα πρέπει να έχει ψηφίσει στον πρώτο.