Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:19

«Παλεύεται» η νίκη θεωρούν οι υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία

ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ
Οι υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία θεωρούν ότι είναι δυνατό να κερδίσει ο Κρητικός υποψήφιος πρόεδρος του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς τη Φώφη Γεννηματά, παρά τη μεγάλη διαφορά που εκείνη πέτυχε στις χθεσινές εκλογές. Θέτουν όμως ως προϋπόθεση το να μην απογοητευτούν όσοι προσήλθαν χθες στις κάλπες, να μην πιστέψουν ότι το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί και να πάνε και την επόμενη Κυριακή στα εκλογικά κέντρα…

Ο υποστηρικτής του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος, δήλωσε στην Kalamata Journal ότι ο υποψήφιος επικεφαλής που στηρίζει είναι αυτός που μπορεί να δώσει προοπτική στην κεντροαριστερά και τον προοδευτικό χώρο, να διαμορφώσει αξιόπιστη προοδευτική πολιτική πρόταση και να ξαναοδηγήσει την κεντροαριστερά στο να αναλάβει ρόλο που θα αλλάξει την πορεία της χώρας και των πολιτών της. Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε ότι αυτές τις ημέρες μέχρι το ξανάνοιγμα της κάλπης, ο προβληματισμός που πρέπει να τεθεί στους φίλους της κεντροαριστεράς είναι το ποιος από τους δύο υποψήφιους επικεφαλής μπορεί να δώσει νέα προοπτική και δυναμική, μέσα και από μια μεγάλη ανανέωση προσώπων και στελεχών.

Στη Μεσσηνία η Φώφη Γεννηματά έλαβε ποσοστό 47,2%, κερδίζοντας σε όλα τα εκλογικά τμήματα εκτός της πόλης της Μεσσήνης και της Ανδρούσας, όπου κέρδισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αθροιστικό ποσοστό στη Μεσσηνία 25%. Ο Γιώργος Καμίνης «έπιασε» 13,5%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 6,5%, ο Γιάννης Μανιάτης 3,7%, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος 1,8%, ο Γιάννης Ραγκούσης 1,3%, ο Απόστολος Πόντας 0,32% και ο Δημήτρης Τζιώτης 0,09. Συνολικά στη Μεσσηνία ψήφισαν 3.092 άτομα.
Στ.Μ.