Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 16:14

Παρέμβαση Μανιάτη: Πολλοί που απαξίωσαν το θεσμό του Επιμελητηρίου είναι πάλι υποψήφιοι

Παρέμβαση Μανιάτη: Πολλοί που απαξίωσαν το θεσμό του Επιμελητηρίου είναι πάλι υποψήφιοι

«ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ»
Τον απολογισμό των περίπου έξι χρόνων της θητείας του έκανε σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Μανιάτης, ο οποίος ωστόσο δεν απέφυγε τον πειρασμό να αναφερθεί σε όσους στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειές του. «Υπάρχουν άνθρωποι που δύο και τρία χρόνια δεν ήρθαν ποτέ στο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι υποψήφιοι», τόνισε ο Δημήτρης Μανιάτης, ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε για το ίδιο θέμα «είχαμε πολλά μέλη (του Διοικητικού Συμβουλίου) τα οποία απαξίωσαν το θεσμό και απ’ ότι είδα είναι υποψήφιοι κάποιοι από αυτούς και πάλι. Και απορώ, τι θα πουν στους ανθρώπους που τους ψήφισαν από τη στιγμή που δεν συμμετείχαν στο Δ.Σ.;»…

Ο Δημήτρης Μανιάτης ρωτήθηκε ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι, απάντησε όμως ότι δεν θα ήθελε να αναφερθεί ονομαστικά, ενώ σε άλλη ερώτηση για αν οι συγκριμένοι ήταν μέλη της πλειοψηφίας ή της αντιπολίτευσης απάντησε «αυτά είναι μέλη της αντιπολίτευσης». Σημειώνεται ότι στην αντιπολίτευση της απερχόμενης διοίκησης βρίσκεται η παράταξη του Γιώργου Γκούμα «Νέο Επιμελητήριο».

Κατά τον απολογισμό του ο Δημήτρης Μανιάτης τόνισε επίσης ότι «όποιος περιμένει να καταξιωθεί από το Επιμελητήριο είναι γελασμένος. Όποιος αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα πρέπει να πει ότι έχω το χρόνο και τη δυνατότητα να προσφέρω στο θεσμό».
Στ.Μ.