Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 19:38

Πυροσβέστες της Καλαμάτας σε Κοζομπόλη-Κωνσταντινέα για τα εργασιακά τους

Πυροσβέστες της Καλαμάτας σε Κοζομπόλη-Κωνσταντινέα για τα εργασιακά τους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5ΕΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Ζητήματα που αφορούν την επίλυση εργασιακών ζητημάτων και την αναβάθμιση των πυροσβεστικών υπηρεσιών στη Μεσσηνία, έθεσαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα, αντιπρόσωποι της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού. Επίσης ευχαρίστησαν τους βουλευτές για την επικείμενη μονιμοποίηση των 2.200 πυροσβεστών 5ετούς υπηρεσίας…

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του γραφείου της Γιώτας Κοζομπόλη, «αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Μεσσηνίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Μενούνο, τον Γεν. Γραμματέα Άρη Κτίστη, τον αναπλ. γεν. Γραμματέα Λεωνίδα Λιακά και τον Γιάννη Χριστόπουλο, επισκέφθηκε τους Βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα.

Η αντιπροσωπία συζήτησε με τους βουλευτές θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος, στην αναγκαιότητα κατάρτισης βαθμολογίου, στην αναγκαιότητα  θέσπισης κανόνων για τη μετακίνηση των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος εντός νομού, την καλύτερη στελέχωση της μονάδας του αεροδρομίου και την αναβάθμιση των πυροσβεστικών σταθμών της Μεσσηνίας.

Η αντιπροσωπία της Ένωσης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επικείμενη μονιμοποίηση 2.200 άλλοτε πενταετών πυροσβεστών, ενώ οι Βουλευτές ευχαρίστησαν δια της αντιπροσωπίας της Ένωσης το Πυροσβεστικό Σώμα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών τον περασμένο χρόνο».