Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 16:25

Νέα Δημοκρατία Καλαμάτας: Απολογισμός και κάλεσμα στην εκλογική διαδικασία

Νέα Δημοκρατία Καλαμάτας: Απολογισμός και κάλεσμα στην εκλογική διαδικασία

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ ΜΑΪΟ 
Την τελευταία του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το Μάιο θα διενεργηθούν οι εσωκομματικές εκλογές και θα εκλεγούν τα νέα όργανα. Στη συνεδρίαση έγινε απολογισμός του έργου που επιτελέστηκε, ενώ η Οργάνωση καλεί τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία του Μαΐου…

Σε σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης επισημαίνονται τα εξής: “Σε κλίμα ενότητας και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας.

Η Πρόεδρος κ. Αγγελική Σκλήκα προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της διετίας που πέρασε. Σύσσωμο το συμβούλιο δήλωσε ικανοποιημένο από την πολιτική πορεία της οργάνωσης και στη συνέχεια αναπτύχτηκε διεξοδική συζήτηση για το πλαίσιο διεκπεραίωσης της νέας εκλογικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη.

Η ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την διεξαγωγή της εσωκομματικής διαδικασίας ανάδειξης των νέων μελών διοίκησης της οργάνωσης.

Αποτελεί ζητούμενο η επικοινωνία στα εγγεγραμμένα μέλη των διαδικασιών και των λεπτομερειών της εκλογικής διαδικασίας.

Καλούμε τα μέλη της οργάνωσής μας, να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία και με τη ψήφο τους να δώσουν δύναμη στη νέα διοίκηση να συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση της χώρας μας”.