Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 17:52

Ζητάει διαφάνεια και δεν υπονομεύει, λέει ο Γιώργος Γκούμας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Ότι δεν υπονομεύει την πορεία του Επιμελητηρίου, υποστήριξε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας, ο Γιώργος Γκούμας, β’ αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του περασμένου Δεκέμβρη. Ο Γιώργος Γκούμας, με αφορμή το κείμενό μας για τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, επικοινώνησε μαζί μας και ανέφερε ότι δεν υπονομεύει αλλά ζητάει τη διαφάνεια…

Ο Γιώργος Γκούμας σημείωσε ότι δεν αποχώρησε από τη συνεδρίαση σκόπιμα και προσχεδιασμένα αλλά επειδή είχε να κάνει ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για την επιχείρησή του. Ακόμη ανέφερε ότι με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Βαγγέλη Ξυγκώρο δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε υπάρχει θέμα κακής συνεργασίας.

Ο β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του συνδυασμού Νέο Επιμελητήριο ανέφερε ότι αυτό που ζητάει είναι τη διαφάνεια για όσα έχουν γίνει στο παρελθόν, ιδιαίτερα στην εταιρία του Επιμελητηρίου ΕΤΑΠ και πως θα συνεχίσει αυτό να είναι το αίτημά του διότι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες οφείλουν να μάθουν εάν έγινε σωστή διαχείριση των χρημάτων τους. Σχολίασε δε ότι το θέμα για τον έλεγχο των οικονομικών της ΕΤΑΠ η πλειοψηφία είχε δεσμευτεί ότι θα το φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά δεν το έκανε χθες το βράδυ.

Ακόμη ο Γιώργος Γκούμας υποστήριξε ότι η Kalamata Journal δεν είναι αντικειμενική απέναντί του και ανέφερε ότι αυτό που ζητάει είναι δικαιοσύνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αρνείται την κριτική.

Από την πλευρά μας απαντάμε στον κ. Γκούμα ότι εάν θεωρεί πως έχουμε διαστρεβλώσει ή αποκρύψει τις τοποθετήσεις του να μας πει πότε ακριβώς έγινε αυτό. Ειδικά με τον κ. Γκούμα προσέχουμε να είμαστε διπλά αντικειμενικοί..., αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποστερηθούμε το δημοσιογραφικό μας δικαίωμα να εκθέτουμε και την κρίση μας, με υπευθυνότητα, χωρίς εμπάθεια και πάντα επώνυμα.
Στ.Μ.