Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 12:51

Τα τηλέφωνα της Νέας Δημοκρατίας και οι προτροπές Κυριακοπούλου και Τζαβάρα

Τα τηλέφωνα της Νέας Δημοκρατίας και οι προτροπές Κυριακοπούλου και Τζαβάρα

ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
Ελάτε να ψηφίσετε και να καθορίσετε το αύριο της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας, προτρέπουν τους νεοδημοκράτες, με χωριστές τους ανακοινώσεις, οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Νατάσσα Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τζαβάρας. Πέραν της προτροπής, όμως, ενδιαφέρον στις δύο ανακοινώσεις έχει ότι η μεν Νατάσσα Κυριακοπούλου, που είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αυτή τη διετία που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, καλεί τους Νεοδημοκράτες να τηλεφωνήσουν στη ΝΟΔΕ, στην Καλαμάτα, ώστε να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να ψηφίσουν, ο δε Παναγιώτης Τζαβάρας τους καλεί να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά της ΝΔ στην Αθήνα…

Στην ανακοίνωσή της η Νατάσσα Κυριακοπούλου σημειώνει: “Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες στείλτε ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Για να συμμετάσχετε στις εκλογές γίνετε ενεργά μέλη είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης nd.gr, είτε μέσω του γραφείου της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, είτε απευθυνθείτε στο 2721552120.

Τα όργανα του κόμματος εκλέγονται από τη βάση της Ν.Δ., μία βάση που στην συντριπτική της πλειοψηφία συγκροτείται από σκεπτόμενους πολίτες και όχι οπαδούς. Και τούτο διότι σε κάθε θεωρία, ιδέα, δογματισμό και υψηλό αξίωμα οι άνθρωποι με τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους, δίνουν τελικά αξία και περιεχόμενο.

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που από τον ιδρυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως και σήμερα, συσπείρωσε ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων πολιτών μιας διαφορετικής αντίληψης και αισθητικής για τα πράγματα και γενικά για τη ζωή.

Αυτοί οι Έλληνες πολίτες, από τον αγρότη, τον κάθε εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικρομεσαίο, τον μεγαλοεπιχειρηματία, την Ελληνίδα μητέρα, εργαζόμενη και νοικοκυρά, τον μορφωμένο ή όχι, εμπιστεύονται και στηρίζονται πρωτίστως στον ίδιο τον εαυτό τους. Επιθυμούν την πρόοδό τους στον οικονομικό, κοινωνικό, πνευματικό τομέα. Δεν “τα περιμένουν όλα από το κράτος”. Δεν φαντασιώνονται με ιδέες που η ίδια η πραγματικότητα τις καθιστά ανεφάρμοστες. Προτάσσουν τη λογική και εργάζονται σκληρά για την υλοποίηση των στόχων τους και δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με τις όποιες αντίξοες προκλήσεις συναντούν στο δρόμο τους. Είναι συντηρητικοί και ταυτόχρονα προοδευτικοί. Συντηρητικοί γιατί κρατούν τις παλιές παραδοσιακές αξίες όπως είναι η οικογένεια, η θρησκεία, η πατρίδα, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και ταυτόχρονα προοδευτικοί γιατί είναι ανοικτοί σε οτιδήποτε καινούργιο τους βοηθά να εξελιχθούν ως άνθρωποι και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και όλης της κοινωνίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους μπες τώρα στο site της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι τις 4 Μαΐου γίνε μέλος, προμηθεύσου την κάρτα μέλους και συνδιαμόρφωσε την επομένη μέρα της Ν.Δ. στο νομό Μεσσηνίας.
Η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Νατάσσα Κυριακοπούλου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
Ο Παναγιώτης Τζαβάρας στη δική του ανακοίνωση σημειώνει: “Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Και είναι πολύ κρίσιμες γιατί το διακύβευμα αυτών, είναι ο πολιτικός εκσυγχρονισμός του κόμματος. Για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το κόμμα μας. Δεν πρόκειται απλά για μια διαδικασία όπου πρέπει να επιλέξουμε κάποιους μόνο και μόνο στα πλαίσια της ανανέωσης. Πρέπει να επιμείνουμε στα κριτήρια της ικανότητας και της αξιοκρατίας.

Ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στις εκλογές της 13ης Μαΐου, γίνεται διαμορφωτής της επόμενης μέρας για την Νέα Δημοκρατία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει η συμμετοχή να είναι καθολική και μαζική. Όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στελεχώνοντας το οργανόγραμμα διοίκησης τους κόμματος με τους αξιότερους και τους καταλληλότερους.

Για να συμμετάσχει κάποιος στις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να έχει ενεργή την κάρτα μέλους του ή να φροντίσει να την ενεργοποιήσει ηλεκτρονικά έως 4/5/2018 μέσω του ιστοσελίδας της Νέας Δημοκρατίας https://members.nd.gr/

Για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 210 9444222.

Η Ελλάδα σε έχει ανάγκη.

Η Νέα Δημοκρατία σε χρειάζεται.

Διαμόρφωσέ την!!

PhD, MSc Παναγιώτης  Ευαγγ. Τζαβάρας
Υπ. Διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ΝΔ”.