Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 19:23

Ο Αλέξης Χαρίτσης στο CNN για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Ο Αλέξης Χαρίτσης στο CNN για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ QUEST MEANS BUSINESS 
Την πεποίθηση ότι το Eurogroup θα στείλει ένα σαφές μήνυμα στις αγορές για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, διατύπωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης...

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του γραφείου του Αλέξη Χαρίτση,Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει στο Eurogroup επωφελής απόφαση για την ελληνική οικονομία» δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Quest Means Business του CNN με τον δημοσιογράφο Richard Quest.

Ο κ. Χαρίτσης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διεκδικεί συμφωνία που θα δίνει σαφές μήνυμα στις αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Σημείωσε ότι η χώρα μας τήρησε τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και για τους εταίρους μας να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για αποφασιστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επισήμανε ότι το Eurogroup ήδη από το  2017 έχει αποφασίσει το σχέδιο για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, το οποίο τώρα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω.

Την συνέντευξη του κ. Χαρίτση στο CNN μπορείτε να δείτε εδώ:

https://youtu.be/r_wU-qnDCFg