Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 17:01

Χώρος στάθμευσης στο λιμάνι, εκεί που δένουν τα κρουαζιερόπλοια

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ 
Ο τελώνης Καλαμάτας, Ιωάννης Κάββουρας, παραχώρησε και φέτος στο Δήμο Καλαμάτας τελωνειακό χώρο στο λιμάνι για τη στάθμευση αυτοκινήτων επισκεπτών. Ο χώρος στάθμευσης θα αρχίσει τη λειτουργία του από σήμερα, Παρασκευή 20 Ιούλη και θα συνεχίσει να λειτουργεί καθημερινά από τις οχτώ μέχρι τις δέκα το βράδυ…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, “από απόψε, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, λειτουργεί ο χώρος στάθμευσης στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καλαμάτας, τον οποίο διέθεσε μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018 το Τελωνείο. Οι πολίτες μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους δωρεάν, μεταξύ των ωρών 20.00 και 02.00 καθημερινά.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενο τελωνειακό χώρο, ο οποίος παραχωρήθηκε προσωρινά προς το Δήμο κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του Τελωνείου Καλαμάτας Ιωάννη Κάββουρα για την κατανόηση, την καλή συνεργασία και την εκ μέρους του υποστήριξη της κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην περιοχή της Παραλίας, στην οποία μεταβαίνουν καθημερινά το καλοκαίρι χιλιάδες Καλαματιανών και επισκεπτών”.