Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 19:09

“Όχι σε όλα” είπε στον δήμαρχο ο Δημήτρης Δημόπουλος

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
Του πρόσφερε όποια αντιδημαρχία ήθελε αλλά είπε όχι! Μετά του πρόσφερε την προεδρία της ΔΕΥΑΚ αλλά και πάλι είπε όχι! Στο τέλος του πρόσφερε την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου όμως η απάντηση ήταν ξανά όχι! Αυτός που είπε το “όχι σε όλα” στον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος πριν από μήνες παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος όταν διαπίστωσε ότι για ένα θέμα αρμοδιότητάς του σημειώθηκαν παρεμβάσεις από τρίτους, υπόθεση στην οποία ο δήμαρχος κράτησε ουδέτερη στάση…

Ωστόσο το όχι του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Δημόπουλο δεν έχει χαρακτήρα αντίδρασης απέναντι στο δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα και δημιουργίας προβλημάτων στην παρουσία της δημοτικής αρχής. Αντίθετα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης Δημόπουλος ότι επιθυμεί και προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα, εφόσον ο δήμαρχος φύγει από το Δήμο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Δηλαδή ο Δημήτρης Δημόπουλος σκέφτεται σοβαρά να μην είναι υποψήφιο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας στις εκλογές του 2019, γι’ αυτό και δεν θέλει να έχει κάποιο αξίωμα στη δημοτική αρχή.

Η στάση του προκαλεί εντυπώσεις θετικές, καθώς είναι σπάνιο να αρνείται ένας δημοτικός σύμβουλος μια “καρέκλα” και τα προνόμιά της.

Στ.Μ.