Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 21:58

Τελείωσε οριστικά ο Πέτρος Τατούλης για τη Νέα Δημοκρατία

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
“Ασφαλώς η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να τον στηρίξει εκ νέου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου”, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, από το ξενοδοχείο Horizon Blue, στην παραλία της Καλαμάτας, για τον Πέτρο Τατούλη…

“Ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία. Θυμίζω ότι ήταν βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ανεξαρτητοποιήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή, συνέβαλε δραστικά στην πτώση της”, πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Καλαμάτας, πριν τη συνεστίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία παραβρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανακοινώσει τους υποψηφίους που θα στηρίξει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Νέα Δημοκρατία, μη στηρίζοντας ξανά τον Πέτρο Τατούλη, αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος η συγκεκριμένη επιλογή του Αντώνη Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι κάθε πολιτική απόφαση κρίνεται στον πολιτικό χρόνο που λαμβάνεται.

Στ.Μ.