Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 09:05

Ο Μάκαρης καταγγέλλει τον ανώνυμο σχολιασμό κατά του δημάρχου

Ο Μάκαρης καταγγέλλει τον ανώνυμο σχολιασμό κατά του δημάρχου

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ 
Πιο πολύ και από το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί ο Μανώλης Μάκαρης από τους άγνωστους που με διάφορους τρόπους σχολιάζουν το δήμαρχο για το πως ασκεί εξουσία και για το έργο του. Ο Μανώλης Μάκαρης σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι πρόκειται για έργο επαγγελματιών που αποσκοπούν σε όφελος και στο να χειραγωγήσουν τους πολίτες…

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του Μανώλη Μάκαρη, με τίτλο <<Για τα (παλιά) νέα ήθη στην πολιτική “επικοινωνία”>>, σημειώνονται τα εξής: “Είναι γνωστές, εδώ και σχεδόν 5 χρόνια, οι πολιτικές μας διαφωνίες με τον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή, και τεκμηριωμένη η δημόσια κριτική μας στον τρόπο που ασκεί ο κος Νίκας την εξουσία που του έδωσαν οι πολίτες.

Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε τη διαφωνία μας και να μην καταθέσουμε το σκεπτικισμό μας απέναντι στα “νέα ήθη” που επιχειρείται να εισαχθούν στον τρόπο αντιπαράθεσης για τα αυτοδιοικητικά θέματα.

Ανώνυμες επιθέσεις με τρικάκια, απολίτικες απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρα με γκράφιτι, ανώνυμα προφίλ, μέθοδοι γενικά που ανήκουν στη σφαίρα της χειραγώγησης και της προπαγάνδας, "κραυγάζουν" ότι προέρχονται από επαγγελματίες που έχουν κάποιο όφελος και στόχους, όσο και αν θέλουν να εμφανιστούν ως “αυθόρμητες” και “από τα κάτω”.

Δεν είμαστε σύμφωνοι με τέτοιες πρακτικές και κατά τη γνώμη μας πρέπει να απορριφθούν από τους δημότες, ώστε να μην δοθεί περιθώριο να επηρεάσουν στο ελάχιστο την πολιτική αντιπαράθεση, υποβιβάζοντάς την.

Όλοι όσοι φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τα κοινά, ας έχουν το θάρρος να καταθέσουν επώνυμα απόψεις και να δεχθούν αντίλογο και κριτική. Η πολιτική και η αυτοδιοίκηση δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν αρένα.

Μανώλης Μάκαρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης”