Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 17:50

Κινέζοι εκπαιδευτικοί στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού της Καλαμάτας

Κινέζοι εκπαιδευτικοί στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού της Καλαμάτας

“HOUSE BY PHAOS” 
Στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” ξεναγήθηκαν το πρωί περίπου 30 Κινέζοι εκπαιδευτικοί από την επαρχία Chan Tzou και ενημερώθηκαν από την εκπρόσωπο της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης, Νέλλη Κουβελάκη, για τις υπηρεσίες που παρέχει αυτός ο χώρος, ο οποίος λειτουργεί σε ιστορικό κτίριο της Καλαμάτας, στην οδό Σφακτηρίας 16…

Οι Κινέζοι βρίσκονται στην Καλαμάτα από την Πέμπτη με σκοπό την πραγματοποίηση επισκέψεων κυρίως σε χώρους πολιτισμού και εκπαίδευσης, ώστε να ενημερωθούν για τους συγκεκριμένους τομείς οι οποίοι τους ενδιαφέρουν. Έχουν επισκεφθεί το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, τις καλλιτεχνικές εκπαιδευτικές δομές του Δήμου, την πανεπιστημιακή σχολή και άλλα σημεία.

Το πρωί οι Κινέζοι έμειναν με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις από τον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”, που είναι ο μοναδικός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως σημείωσαν ανάλογοι χώροι λειτουργούν και στην Κίνα και τόνισαν ότι αποτελούν εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Η Νέλλη Κουβελάκη ενημέρωσε τους επισκέπτες τόσο για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης “Φάος” όσο και για την ιστορία του κτιρίου που στεγάζει τον Πολυχώρο.

Στ.Μ.