Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 18:49

“Αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου”... Ο Δημήτρης Κουκούτσης υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας...

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ 
Πατώντας πάνω στην ανεμελιά μας… ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία και τώρα ανεξάρτητος και καλά, Δημήτρης Κουκούτσης, πήρε το θάρρος και κατεβαίνει και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. Μάλιστα έδωσε στο συνδυασμό του το όνομα “Πόλη Ενωμένη”, λέγοντας ότι μπορεί να συμμετέχει ο οποιοδήποτε, από αυτόν που ψηφίζει Χρυσή Αυγή μέχρι και ο αριστερός…

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί για την ανακοίνωσή της υποψηφιότητά του παρουσίασε το βιογραφικό του, παραλείποντας όμως να αναφερθεί στη συμμετοχή του στα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής: “Αποφάσισα ως γέννημα θρέμμα Καλαματιανός, ως ένας άνθρωπος που στα 53 του χρόνια ζει σε αυτήν εδώ την πόλη, που μεγάλωσα στη Λακωνικής, που η μητέρα μου γεννήθηκε στη Ράχη και ο πατέρας μου στα Γιαννιτσάνικα, που σχολείο πήγαινα στη Φυτειά, που τα πρώτα μου παιχνίδια τα έκανα στον Αγιοσίδερη, να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης και να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Καλαμάτας”.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης ισχυρίστηκε ότι “δεν είμαι παιδί του σωλήνα, των κομματικών διεργασιών. Καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως απόλυτα ανεξάρτητος από κομματικές διεργασίες. Πολιτικό πρόσημο έχω και εγώ όπως κάθε πολίτης, είναι γνωστό ότι το πολιτικό μου πρόσημο είναι δεξιό. Από εκεί και έπειτα όμως οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο προέρχονται από όλους τους χώρους, είναι ανοιχτά μυαλά, νέοι άνθρωποι, που δεν τους ενδιαφέρει η αυτοπροβολή, κυρίως δεν είναι συστημικοί, εντός και εκτός εισαγωγικών”.

Στ.Μ.