Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 12:16

Κάνει πίσω χάρη της ενότητας ο Θ. Βασιλόπουλος από την υποψηφιότητα για δήμαρχος

Κάνει πίσω χάρη της ενότητας ο Θ. Βασιλόπουλος από την υποψηφιότητα για δήμαρχος

“ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” 
Δεν θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Καλαμάτας εάν μια τέτοια απόφασή του προκαλέσει διάσπαση στην παράταξή του, ανακοίνωσε σήμερα γραπτώς ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος είναι από τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Νίκα που κερδίζει την εκτίμηση δημοτών με την εργατικότητά του και με το πνεύμα συνεννόησης που τον διακρίνει...

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα: “Για τους φίλους και συναγωνιστές που με ρωτούν αν θα θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Καλαμάτας:

Όλοι εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά ότι λειτουργούσα και λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ενότητα.

Το να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το Δήμο είναι το εύκολο.  Το δύσκολο και η πρόκληση για τον καθένα από εμάς, που ασχολούμαστε με τα κοινά είναι να καταφέρει  να ενώσει δίπλα του όλες τις υγιείς δυνάμεις, που την επόμενη ημέρα θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τα μέγιστα για το Δήμο και τους συνδημότες μας.

Η  όποια κίνησή μου θα είναι αποτέλεσμα ώριμων και συλλογικών ενεργειών που θα έχουν ως στόχο την υπηρέτηση της ενότητας.

Όταν όλα γύρω μας διαλύονται και αμφισβητούνται, ας παραμείνουμε τουλάχιστον εμείς ενωμένοι και ας προτάξουμε τα «πρέπει» πάνω από τα «θέλω» για το καλό της παράταξη που μας ανέδειξε,  αλλά πρωτίστως του Δήμου μας, που τόσα χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια και σύνεση.

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος

Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας”.