Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 17:52

Δήλωση υποψηφιότητας Παύλου Μπουζιάνη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΑ 
Ότι θα θέσει υποψηφιότητα για να αναδειχθεί υποψήφιος δήμαρχος από τη δημοτική ομάδα Νίκα, ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Παύλος Μπουζιάνης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Τόνισε ότι, ενώ υπήρχε η φήμη πως ο ίδιος ήθελε ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής ομάδας να αναδειχθεί από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, η αλήθεια είναι ότι η πρόταση που υποστήριξε ήταν να συμμετέχουν στη διαδικασία και οι εκλεγμένοι πρόεδροι των χωριών, ώστε η διαδικασία “να είναι ανοιχτή και πιο δημοκρατική”...

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι αυτή που τελικά πέρασε στη δημοτική ομάδα Νίκα και οι εκλογές για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου θα γίνουν τη Δευτέρα, στο παλιό Επιμελητήριο.

Ο κ. Μπουζιάνης σημείωσε ότι “θα συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία γιατί μετά από οχτώ χρόνια που βρίσκομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας υπηρετήσει ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, Υγείας και Πρόνοιας και τώρα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχω αποκτήσει την εμπειρία, είμαι αρκετά δυνατός, ώστε εάν και εφόσον αναδειχθώ υποψήφιος δήμαρχος να διεκδικήσουμε δυναμικά το Δήμο της Καλαμάτας, μαζί με όλη τη δημοτική ομάδα, η οποία έχει δεσμευτεί ότι θα συμμετέχουμε όλοι μαζί κάτω από αυτόν τον οποίο θα αναδείξει αυτή η διαδικασία”.  

Ο κ. Μπουζιάνης τόνισε ακόμη ότι τα χρόνια που υπηρετεί ως δημοτικός σύμβουλος η συνεργασία του με τους δημοτικούς συμβούλους ήταν άψογη και ότι ο συνδυασμός που θα συγκροτήσει εφόσον εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος θα είναι συνέχεια της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα και θα εμπλουτιστεί και με νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο Δήμο.

“Θέλω να πιστεύω ότι η Δευτέρα θα είναι μια ευχάριστη μέρα για μένα”, είπε ο κ. Μπουζιάνης κλείνοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Στ.Μ.