Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 02:42

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας ευγνωμονεί στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας ευγνωμονεί στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ…

ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΕ 
Όχι ικανοποίηση ή ευχαριστίες αλλά “ευγνωμοσύνη” στα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βοηθούν την Καλαμάτα εξέφρασε χθες με δηλώσεις του ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που τόνισε ότι ναι μεν η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη που τον στηρίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου ωστόσο “δεν εννοούμε ότι εγώ είμαι υπάλληλος ή φερέφωνο κανενός”...

Αυτή η “επίθεση φιλίας” που κάνει ξανά ο δήμαρχος Καλαμάτας προς στελέχη της κυβέρνησης ίσως δείχνει ότι θεωρεί τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε, αδύναμο για να περάσει στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Ενδεχομένως λοιπόν προσπαθεί από τώρα να χτίσει ένα καλό κλίμα μεταξύ τους ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει στη μεγάλη μάχη του δεύτερου γύρου με τον Πέτρο Τατούλη.

Ο Παναγιώτης Νίκας δήλωσε ότι ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου “δεν με στηρίζει μόνο η Νέα Δημοκρατία. Θα δείτε στην πορεία, θα με στηρίξουν πάρα πολλοί. Το κύριο είναι ασφαλώς η Νέα Δημοκρατία. Όταν λέμε στηρίζει η Νέα Δημοκρατία δεν εννοούμε ότι εγώ είμαι υπάλληλος ή φερέφωνο κανενός. Μιλάμε για ταυτότητα απόψεων, ταυτότητα ιδεολογικών θέσεων. Αλλά έχω πει ότι στην αυτοδιοίκηση έχουμε το προνόμιο να βάζουμε πρώτα το λαό που υπηρετούμε, το αυτοδιοικητικό σχήμα που υπηρετούμε. Και βεβαίως έχουμε εμείς και την ελευθερία των κινήσεων, ως αυτοδιοικητικά στελέχη, να λέμε μπράβο, ευχαριστούμε πολύ και σε έναν αντίπαλο, σε εισαγωγικά, ιδεολογικό χώρο, όταν φέρεται στο θεσμό που υπηρετούμε με τρόπο άριστο. Δηλαδή εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στα κυβερνητικά στελέχη που βοηθούν την Καλαμάτα. Να μην ευχαριστώ για παράδειγμα τον Γιώργο Δέδε που βοήθησε πραγματικά την πόλη μας; Είναι ανθυποψήφιός μου αλλά θα ντρεπόμουν εάν δεν είχα το θάρρος να πω ότι βοήθησε την Καλαμάτα. Αυτό είναι το μεγαλείο του αυτοδιοικητικού”.

Στ.Μ.