Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:15

Διέγραψε η Ν.Δ. όσους δεν πήγαν με το Νίκα και διχάζει περισσότερο τους ψηφοφόρους της

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  
Με έξι διαγραφές περιφερειακών συμβούλων που συνεχίζουν να στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη, μεταξύ των οποίων από τη Μεσσηνία την Αντωνία Μπούζα και τον Απόστολο Γκούνη, η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει την αδυναμία του υποψηφίου της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να συσπειρώσει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία ευελπιστεί ότι με τις διαγραφές αυτές θα μπει φρένο στη συμμετοχή και άλλων στελεχών της στα ψηφοδέλτια που καταρτίζει ο Πέτρος Τατούλης…

Για τις διαγραφές εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, την Αρκαδία, τη Λακωνία, την Αργολίδα και την Κορινθία, η οποία έχει ως εξής:

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον

κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Παράταξή μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος». Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας.

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση του ανώτατου οργάνου, της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Απόστολου Κράτσα.

Η διαγραφή, σήμερα, των:

Αντωνία Μπούζα, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας,

Απόστολου Γκούνη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας,

Βασίλειου Σιδέρη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας,

Απόστολου Παπαφωτίου μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας,

Γεωργίου Πετρίτση, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας και

Ιωάννη Μπουκουβάλα μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας,

μας βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους και ευχόμαστε, έστω και μέσα στις επόμενες ημέρες, να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του Κόμματός μας.

Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις και ιδιοτελείς επιλογές. Ορόσημο σύμπνοιας και ομόνοιας ενόψει της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι ΝΟ.Δ.Ε  Ν.Δ. Πελοποννήσου”.

Στ.Μ.