Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 22:25

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος επέστρεψε από τις Βρυξέλλες και παρουσιάζει υποψηφίους

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Karl Heinz Lambertz στις Βρυξέλλες Ο Βασίλης Κοσμόπουλος με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Karl Heinz Lambertz στις Βρυξέλλες

ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 
Συνεργασία με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Karl Heinz Lambertz, για θέματα και τις προοπτικές του Δήμου Καλαμάτας, είχε στις Βρυξέλλες ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Κοσμόπουλος, ο οποίος την Τετάρτη, 13 Φλεβάρη, το απόγευμα, θα παρουσιάσει το σήμα του συνδυασμού του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους…

Η παρουσίαση θα γίνει στις εφτά το απόγευμα στο “Pharae Palace”, όπου επίσης ο Βασίλης Κοσμόπουλος θα ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στις Βρυξέλλες έτυχε “θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lambertz και άλλα στελέχη πολιτικά και τεχνοκρατικά του θεσμικού αυτού οργάνου.

Πρόβαλα το όραμα μας για την πόλη, για την ενεργή ένταξη της σε υπάρχοντα δίκτυα πόλεων, ανέδειξα τα πλεονεκτήματα του δήμου μας, ενημέρωσα για τα πρόσφατα προβλήματα στον Ταΰγετο.

Το δεύτερο μέρος των συναντήσεων αφορούσε συζητήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης, για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού.

Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για σύσφιξη των σχέσεων της Καλαμάτας  και των Ευρωπαϊκών θεσμών”.