Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 16:48

Άμεση συνεργασία με το “Διάζωμα” ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας

Νέλλη Κουβελάκη, Παναγιώτης Νίκας, Σταύρος Μπένος Νέλλη Κουβελάκη, Παναγιώτης Νίκας, Σταύρος Μπένος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Αν και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αγνόησε την πρόταση του “Διαζώματος” για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη της πόλης, τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, ανακοίνωσε άμεση συνεργασία με το Σωματείο που προΐσταται ο Σταύρος Μπένος, πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος και το οποίο έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων αλλά και ευρύτερα των μνημείων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς...

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, “το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος συναντήθηκε για μία ώρα περίπου με τον πρώην Δήμαρχο και Υπουργό Σταύρο Μπένο, στα γραφεία της επιχείρησης Phaos, που ανήκει στη Νέλλη Κουβελάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η βέλτιση αξιοποίηση των δυνατοτήτων και της εμπειρίας του «Διαζώματος» για τα θέματα των αρχαιολογικών χώρων της Πελοποννήσου, τις πολιτιστικές διαδρομές και, γενικότερα, τα ζητήματα πολιτισμού και πολιτιστικών δράσεων.

Συνεργάτες του κ. Μπένου παρουσίασαν το έργο του «Διαζώματος» και στο τέλος συμφωνήθηκε η συνεργασία να ξεκινήσει άμεσα”.