Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 22:05

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος με τον αερολιμενάρχη για την υποστήριξη του αεροδρομίου από το Δήμο

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει ο Δήμος ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του αεροδρομίου της Καλαμάτας, του χώρου στον οποίο ο επισκέπτης σχηματίζει την πρώτη του εντύπωση για την περιοχή μας. Για τα πράγματα αυτά συζήτησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά” Βασίλης Κοσμόπουλος, με τον αερολιμενάρχη, Δημήτρη Μανδηλάρη…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, “ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας κ.Δημήτρη Μανδηλάρη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες παρέμβασης του Δήμου, για την επίλυση προβλημάτων του αεροδρομίου, το οποίο είναι η πρώτη εικόνα της περιοχής, για τον επισκέπτη.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε ότι πρέπει να αναβαθμιστεί το γραφείο των τουριστικών υπηρεσιών, να ανανεωθούν τα banners, να καλλωπισθούν οι χώροι δημοσίας χρήσης και να γίνεται έγκαιρα η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Δήμος πρέπει στην μελλοντική ανάπτυξη μέσω ΣΔΙΤ να έχει βαρύνουσα άποψη και συμμετοχή σε διάφορα θέματα της λειτουργίας του αεροδρομίου. Αναγκαία είναι η πύκνωση της συγκοινωνίας, η στελέχωση χώρου Πρώτων Βοηθειών, η μόνιμη στάθμευση μικρού πυροσβεστικού οχήματος”.