Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 12:24

Τα ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας επισκέφθηκε η Μ. Οικονομάκου

Ενημερωτική συνάντηση με το πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, Ιωάννη Κάντζα, και μέλη της διοίκησης είχε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου, συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού της, «Καλαμάτα Ξεκινάμε»...

Η ασφαλέστερη προσβασιμότητα λεωφορείων και επιβατικού κοινού στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω παρεμβάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν, ο σχεδιασμός για αρτιότερη γεωγραφική κάλυψη της περιοχής, η αναβάθμιση και συντήρηση των στάσεων των λεωφορείων, ήταν από τα κυριότερα θέματα που έθεσε υπ’ όψιν της υποψηφίας δημάρχου η διοίκηση των ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας.  Από την πλευρά της, η Μ. Οικονομάκου ευχαρίστησε τη διοίκηση αλλά και όλους τους μετόχους, οδηγούς και το προσωπικό για τον επαγγελματισμό τους και το έργο που προσφέρουν.
«Στο πλαίσιο της προγραμματικής θέσης του συνδυασμού μας για αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών του Δήμου, δεσμευόμαστε για αμφίδρομη συνεργασία και από κοινού σχεδιασμό, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.