Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 23:59

Σουηδοί έφηβοι ποδοσφαιριστές στην Πύλο και προσδοκίες για το θεματικό τουρισμό

Σουηδοί έφηβοι ποδοσφαιριστές στην Πύλο και προσδοκίες για το θεματικό τουρισμό

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ Δ. ΚΑΡΑΛΗ - Δ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ
Για την άφιξη στη Μεσσηνία, αεροπορικώς, εφήβων ποδοσφαιριστών από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, προκειμένου να παίξουν στο τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ενημερώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Καραλής, που με την ευκαιρία αυτή υπογραμμίζει τις δυνατότητες του τόπου για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού καθόλη τη διάρκεια του χρόνου...

Ειδικότερα, την εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα IFK Mariefred υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Δημήτρης Καραλής. Η ομάδα θα αγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό τουρνουά εφήβων που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο “Κωστής Τσικλητήρας” στην Πύλο. Στην υποδοχή ήταν και ο Σουηδός προπονητής Μπο Πέτερσον με τη σύζυγό του.

Σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος των Ξενοδόχων, Δημήτρης Καραλής, σημειώνει ότι “το γεγονός αυτό αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Μεσσηνία μπορεί να γίνει προορισμός θεματικού τουρισμού και να καλύπτει με μεγάλη επιτυχία ευρύ φάσμα από τα ενδιαφέροντα των  επισκεπτών με αρχαιολογικό, ιστορικό, αθλητικό, θρησκευτικό χαρακτήρα, παράλληλα με τον τουρισμό διακοπών που πλεονεκτεί αδιαμφισβήτητα με τον ήλιο και τη θάλασσα καθώς και την Μεσσηνιακή διατροφή”.