Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 14:37

Στην Πύλο προσκάλεσε δημοσιογράφους της «Bild» ο Αντώνης Σαμαράς

ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Δημοσιογράφοι της Γερμανικής εφημερίδας «Bild», η οποία δημαγωγεί ασύστολα κατά των Ελλήνων, επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον ξενοδοχείο όπου διέμεινε στο Βερολίνο, λίγο πριν τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Εκείνος τους προσκάλεσε στην Πύλο, στην οποία αναφέρεται η εφημερίδα των 2.000.000 Γερμανών αναγνωστών.

Οι Γερμανοί, στο πλαίσιο της δημαγωγίας της «Bild», κάλεσαν τον πρωθυπουργό να υπογράψει την εγγύηση που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα, για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας.
Επιπλέον όμως του προσέφεραν δώρο ένα φωτογραφικό λεύκωμα για το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο περιελάμβανε και ένα αυθεντικό κομμάτι του τείχους.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τους προσκάλεσε στην Πύλο, τον τόπο καταγωγής του, «ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας», όπως φέρεται να τους είπε.
Η «Bild» έχει ρεπορτάζ από τη συνάντηση των δημοσιογράφων της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, για τον οποίο οι αναφορές είναι θετικές, όσον αφορά τις επιδιώξεις της τρόικας, καθώς χαρακτηρίζεται «αποφασιστικός».