Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 02:08

Δραστηριότητα του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Βασίλη Κοσμόπουλου

Δραστηριότητα του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Βασίλη Κοσμόπουλου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού "Καλαμάτα Μπροστά", Βασίλης Κοσμόπουλος, την Μεγάλη Παρασκευή παρακολούθησε τη θρησκευτική τελετή και συμμετείχε στην περιφορά του Επιταφίου της Υπαπαντής, όπου παραβρέθηκε, όπως κάθε χρόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος...

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψηφίους του επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις εκατέρωθεν ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μετά τις εκλογές. Επίσης ο Β. Κοσμόπουλος και οι υποψήφιοι, αντάλλαξαν ευχές με τους υπαλλήλους του δήμου.
Στην εν συνεχεία είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, Θανάση Πατικόπουλο με τον οποίο εξέτασαν διάφορα καίρια ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας. Συμφώνησαν ότι χρειάζεται συγκοινωνιακή μελέτη και ριζική αντιμετώπιση των δρομολογίων, καθώς και ευελιξία με ακτινωτές διαδρομές μεταξύ κεντρικών δρόμων. Επίσης είναι αναγκαιότητα ένας νέος στόλος σε mini bus και η σύνδεση με όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, περιλαμβανομένου και του αεροδρομίου.